Google+
Jogi nyilatkozat

Hírlevél

A Boilieroller webáruházban regisztráló minden látogatónak lehetősége van, hogy feliratkozzon a Boilieroller e-mailben küldött ingyenes hírlevelére, amelyben akcióinkról, újdonságainkról tájékoztatjuk vásárlóinkat.

A hírlevélre történt feliratkozás a későbbiekben bármikor lemondható az adatmódosítás menüpontban.


Személyes adatainak védelme

A rendelés során megadott személyes adatait (regisztráció során kitöltött adatok) a Boilieroller webáruház, a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik fél részére nem szolgáltatjuk ki!

 


Áraink:

Áraink folyamatosan változnak csak tájékoztató jellegűek, nagyban befolyásolja a EUR - HUF deviza kereskedelmi árfolyama! Az áraink tartalmazzák az uniós szállítási költséget is! Árukészletünket a kereslethez igazítjuk ezért előfordulhat ideiglenes készlethiány amit folyamatosan igyekszünk pótolni.


A www.boilieroller.hu oldalon található leírások, adatok, árak kizárólag tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, eltérésekért és az ezekből adódó károkért az üzemeltető felelősséget nem vállal! A www.boilieroller.hu az árak változtatási jogát fenntartja! A termékek használatáról, tulajdonságairól, garanciájáról és annak feltételeiről bővebben érdeklődhet telefonon, e-mailben vagy partnerboltjainknál.

INFORMÁCIÓK

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

ELÉRHETŐSÉG

Kapcsolat
Vevőszolgálat


Powered by: Speed WebDesign


2017. All rights reserved: www.boilieroller.hu
Az áraink tartalmazzák, a 27%-os ÁFÁ-t!
Top