Google+

FOX Micron RX + 4-Rod Presentation Set

A nagyításhoz kattints a képreA nagyításhoz kattints a képre
A nagyításhoz kattintson a képre
FOX Micron RX + 4-Rod Presentation Set

A FOX horgászfelszereléseket gyártó cég négy érzékelőt és egy vevőkészüléket tartalmazó szettje a legmodernebb elektronikával büszkélkedik. A kapásjelzők rendkívül érzékeny digitális áramkörrel rendelkeznek, így nagyobb a hatótávolságuk és változatosabb beállítási lehetőségeket kínálnak. Segítségükkel nem mulasztasz el egyetlen kapást sem. Amennyiben a lehető legjobb terméket keresed horgászfelszerelésed kiegészítéséhez, akkor ne is menj tovább, mert megtaláltad.

A FOX Micron RX+ 4 Rod Set legfontosabb jellemzői

 


  • Pontos, érzékeny és tartós elektronika
  • Kiváló minőségű digitális áramkörök
  • Egyéni beállítások széles választéka
  • Lopásgátló riasztó
  • Az NTX-R változatnál egy továbfejlesztettebb verzió
  • A vevőkészülékkel egyszerűen párosíthatók
  • Négy érzkelő és egy vevő
  • FOX Micron RX+ érzékelők kialakítása

 


Mindegyik érzékelő kiváló minőségű kúpos hangszórót és két színes diódát kapott, így lehetőséget kínálnak nappali és éjszakai üzemmód beállítására. A tekerhető hangerőszabolyozó gomboknak köszönhetően egyénileg megadható a jelzés hangereje (nyolc fokozat, amelyből egyik a némítás) és a hangszín (nyolc különböző változat). Az érzékenység is beállítható nyolc fokozatban, amely hatékonyan kiküszöböli a hamis riasztást. Az érzékelők tartalmaznak egy 2,5 mm-es swinger aljzatot és egy 3/8"-os rozsdamentes acél szálat. A boton történő biztonságos elhelyezés érdekében puha gumibetéttel is rendelkeznek. MIndezek mellett kétféle távtartó található a csomagban.

Jelentős változások az NTX-R változathoz képest


A Fox Micron RX+ 4 Rod Set esetében a mélyebb fülek ellenére sem kellett növeli az érzékelő testét. Egy pár színes dióda található a fülek végein (egy-egy dióda mindegyiken). Továbbá jelentősen hosszabb hatótávolsággal és nagyobb érzékenységi tartománnyal rendelkezik. Praktikus megoldás a tekerő gombok és a test között megnövelt hézag, amely jobban elvezeti a vizet, és megakadályozza télen a gombok befagyását. A nappali és éjszakai üzemmód, a LED és a fényerő beállítása az elemtakaró fedélen lévő gombok használatával történik. Minden érzékelőhöz két darab AA elem szükséges.

Fox Micron RX+ 4 szett vevő készülék
Az érzékelő kiváló minőségű digitális áramkörrel, gyenge elem jelzéssel, táborhely világítással és még lopás elleni riasztással is rendelkezik. A vevő rezgéssel jelez, az érzékelőkkel való párosítás pedig egyszerűen elvégezhető a hátoldalon lévő kapcsolóval. Csakúgy, mint az érzékelők
, a vevőkészülék is kiváló minőségű kúpos hangszóróval van felszerelve és három darab AA elemet igényel.

Termék ára: 344.000 Ft
db
Tegye fel kérdését a termékről

Vissza

Ezeket a termékeket választották még hozzá.

INFORMÁCIÓK

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

ELÉRHETŐSÉG

Kapcsolat
Vevőszolgálat


Powered by: Speed WebDesign


2017. All rights reserved: www.boilieroller.hu
Az áraink tartalmazzák, a 27%-os ÁFÁ-t!
Top