Google+

FOX Micron RX +

A nagyításhoz kattints a képreA nagyításhoz kattints a képre
A nagyításhoz kattintson a képre
FOX Micron RX +

Két riasztó és egy vevőkészülék tökéletes készlete a jónevű FOX márkától, amely horgászfelszerelések széles skáláját gyártja, a legkorszerűbb elektronikával büszkélkedhet. Ezek nagyon érzékeny eszközök digitális áramkörökkel, nagyobb hatótávolsággal és beállítási változatossággal. Segítségükkel nem megy majd kárba egyetlen kivetés sem. Ha a lehető legjobbat szeretnéd a horgászfelszerelésedben birtokolni, akkor most éppen megtaláltad.

A FOX Micron RX  legfontosabb jellemzői


  • Precíz, érzékeny és ellenálló elektronika
  • Kiváló minőségű digitális áramkörök
  • Az egyes beállítások széles választéka
  • Lopásgátló riasztás
  • Az NTX-R verzióhoz képest javított változat
  • FOX Micron RX + riasztók kidolgozása

 


Mindegyik riasztó kiváló minőségű kúpos hangszóróval vagy két színes diódával van ellátva, amely nappali és éjszakai üzemmódra állítható. Egyénileg beállíthatod a tónus hangerejét (8 fokozat beleértve a teljes csendet), a hangszínt (8 különböző változat) és mindezt a forgó vezérlőkeréknek köszönhetően kényelmesen. A riasztók érzékenységét 8 fokozatban állíthatod be. Ez hatékonyan kiküszöböli a hamis riasztásokat. A riasztók tartalmaznak egy 2,5 mm-es aljzatot a swingerek csatlakoztatásához és egy 3/8"-os rozsdamentes acél szálat. A bot biztonságos elhelyezésére puha gumibetét szolgál. Emellett kétféle távtartó is van a csomagban.

Jelentős változások az NTX-R változathoz képest


A Fox Micron RX + 2-Rod Set riasztók jobban halló fülekkel rendelkeznek anélkül, hogy növekedne a riasztó teste. Egy pár színes dióda található a fülek végein (mindegyiken egy-egy dióda). Emellett jelentősen hosszabb hatótávolsággal és nagyobb érzékenységi tartománnyal rendelkeznek. Praktikus megoldás a kerék és a konstrukció közötti megnövelt hézag, amely jobban elvezeti a vizet, és megakadályozza télen a kerék lefagyását. A nappali és éjszakai üzemmód, a LED-ek és a fényerő beállítása külsőleg történik az akkumulátorfedélen levő gomb használatával. Minden detektorhoz 2 x AA elem szükséges.

 

Termék ára: 95.000 Ft
db
Tegye fel kérdését a termékről

Vissza

Ezeket a termékeket választották még hozzá.

INFORMÁCIÓK

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

ELÉRHETŐSÉG

Kapcsolat
Vevőszolgálat


Powered by: Speed WebDesign


2017. All rights reserved: www.boilieroller.hu
Az áraink tartalmazzák, a 27%-os ÁFÁ-t!
Top