Google+
FOX A-pod Plus rodpod
A nagyításhoz kattints a képre A FOX cég belépő rodpod modellje. A lábak nem álíthatóak ezért egy kis kompakt rodpodot kapunk cserébe. Hordtáskával vásárolhatjuk meg rdopodot.
Ár: 32.990 Ft
db
Részletek

FOX Horizon Dual 3-rod rodpod
A nagyításhoz kattints a képre A fox cég középkategóriás  horizon 3 botos rodpod modellje, rengeteg állíthatási lehetőséggel.  Horgászhatunk viharban vagy szélsőséges időjárási körülmények között a botunk mindig biztonságban lesz.
Ár: 51.900 Ft
db
Részletek

FOX Horizon Dual 4-rod rodpod
A nagyításhoz kattints a képre A fox cég középkategóriás horizon 4 botos rodpod modellje, rengeteg állíthatási lehetőséggel. Horgászhatunk viharban vagy szélsőséges időjárási körülmények között a botunk mindig biztonságban lesz.
Ár: 57.500 Ft
db
Részletek

FOX Ranger MK2 Pod 3-rod rodpod
A nagyításhoz kattints a képre FOX Ranger 3 botos rodpod minden igényt kielégít és bármilyen terepviszonyhoz be tudjuk állítai. Ha kell SKY podot csinálunk belőle de ha helyszűke van akkor egy középkonzolos rodpoddá is alakíthatjuk. Réz menetek oxidáció mentesek , az uj tervezés miatt vastagabb - stabilabb lábakat kapott. 4db karabínerrel és hordtáskával szállítjuk.
Ár: 109.990 Ft
db
Részletek

FOX Ranger MK2 Pod 4-rod rodpod
A nagyításhoz kattints a képre FOX Ranger 4 botos rodpod minden igényt kielégít és bármilyen terepviszonyhoz be tudjuk állítai. Ha kell SKY podot csinálunk belőle de ha helyszűke van akkor egy középkonzolos rodpoddá is alakíthatjuk. Réz menetek oxidáció mentesek , az uj tervezés miatt vastagabb - stabilabb lábakat kapott. 4db karabínerrel és hordtáskával szállítjuk.
Ár: 114.990 Ft
db
Részletek

FOX Stalker Pod Plus rodpod
A nagyításhoz kattints a képre

A FOX Stalker Pod Plus -  aluminium váz rendkívül strapabíró mely az illesztéseknél külön merevítést kapott. Kinyitható hossza 69 - 109cm-ig terjed illetve a magassága 43cm-ig emelhető!  A stalker rodpod új, továbbfejlesztett változata.
Ár: 41.990 Ft
db
Részletek

INFORMÁCIÓK

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

ELÉRHETŐSÉG

Kapcsolat
Vevőszolgálat


Powered by: Speed WebDesign


2017. All rights reserved: www.boilieroller.hu
Az áraink tartalmazzák, a 27%-os ÁFÁ-t!
Top