Google+
Poseidon Mágneses Mélyvízi Bója Alkonykapcsolóval
A nagyításhoz kattints a képre Poseidon mélyvizi bólya 16 métert mélységig alkalmazható.
Speciális tulajdonsága hogy mindig feszes marad a súly és a felszíni bója között a gumikötél. Ezáltal a bólyánk nem bukdácsol a víz tetején hanem tökéletesen hullámkövető a gumikötélnek köszönhetően! A súly felszedéséhez a bólyához rögzített mágnes leengedjük a súlyhoz és máris fel tudjuk húzni a bója súlyunkat horgászatunk befejeztével! A bója élénk felső festéssel van ellátva melyet igen nagy távolságban is láthatunk. Ezt a tipúst már alkonykapcsolóval látták el!

Választható szinek: Zöld, Narancs és Citromsárga.


Ár: 24.500 Ft
db
Részletek

Fenék meder minta vevő - dobható 150 gr
A nagyításhoz kattints a képre Fenékmedert kétféle képpen tudjuk vizsgálni ezzel az eszközzel. Simán a súlyánál fogva letapogatjuk a feneket vagy ami még fontosabb mintát veszünk a becsapódás helyén a fenékból. Legyen az iszap, homok, sóder vagy márgás mederfenék. Kézzel fogható mintát tudunk venni a meghorgászandó területről ami sok hasznos információvakl lát el minket. pl van -e szunyoglárva, mennyire büdös az iszap stb. 150gr a teszter súlya ezért egy Spod bottal biztonsággal dobható akár 150 méter fölé is. 160mm hosszú és 28mm széles a szerkezet és rozsdamentes inoxból készült.

Ár: 18.300 Ft
db
Részletek

Fenék Meder Minta Vevő Kézi - Csónakos
A nagyításhoz kattints a képre Fenékmedert kétféle képpen tudjuk vizsgálni ezzel az eszközzel. Simán a súlyánál fogva letapogatjuk a feneket vagy ami még fontosabb mintát veszünk a becsapódás helyén a fenékból. Legyen az iszap, homok, sóder vagy márgás mederfenék. Kézzel fogható mintát tudunk venni a meghorgászandó területről ami sok hasznos információvakl lát el minket. pl van -e szunyoglárva, mennyire büdös az iszap stb. A minta vevőt csónakos letapogatásra fejlesztették de partról is 15 méterig használható. A szerkezet súlya 560gr és roszdamentes inoxból készült. Külön akasztható kézi foggantyút és 15 méter zsinórt kapott a kényelmes kezelhetőség miatt.


Ár: 23.620 Ft
db
Részletek

Gumicsónak Tartó Jelzőbójával és
A nagyításhoz kattints a képre Gumicsónak tartó gyors "speed" kioldóval  nagy segítségünkre lehet a horgászatban. A gyors kioldóra rögzített fekete foggantyút kell meghúzni és a csónakunk abban a pillanatban már szabad is.  Csónak beszálláskor csak egy kézzel kioldjuk a kapcsot miközben tartjuk a horgászbotot a kezünkben. Egyedi fejlesztésű gyorskapocs egyszerűbb megoldást kínál mitn a hagyományos kapcsok. Sárga jelzőbója a víz tetején tartja a gyorskapcsot ezért nem kell keresnünk ha visszatértünk csónakunkkal. Hossza 1.25m és 10mm vastag expand speciálisan bevont gumikötélből van az anyag.

elérhető sárga és fekete szinben.

 

Ár: 13.500 Ft
db
Részletek

Gumicsónak Tartó Jelzőbójával és Gyors kioldóval
A nagyításhoz kattints a képre Gumicsónak tartó gyors kioldóval nagy segítségünkre lehet a horgászatban. Csónak beszálláskor csak egy kézzel kioldjuk a kapcsot  miközben tartjuk a horgászbotot a kezünkben. Egyedi fejlesztésű gyorskapocs egyszerűbb megoldást kínál mitn a hagyományos kapcsok. Sárga jelzőbója a víz tetején tartja a gyorskapcsot ezért nem kell keresnünk ha visszatértünk csónakunkkal. Hossza 1.25m és 10mm vastag expand speciálisan bevont  gumikötélből van az anyag.


Ár: 12.500 Ft
db
Részletek

Merítő szák lefogató gumicsónakhoz gyorskapoccsal
A nagyításhoz kattints a képre Gumicsónak elengedhetetlen és praktikus tartozéka a merítő szák lefogató gumipók gyorskapoccsal. Biztonsággal közlekedhetünk gumicsónakunkal szélben és hullámokban ha le van fogatva  a merítőszákunk melynek nagy felülete van ezért könnyen billen vagy fujja a szél. Ez az okos szerkezet fixen tartja a hálónkkal és egy mozdulattal a gyordskapocs segítségével szabadddá tehetjük a szákunkat szákolás elött.


Ár: 8.500 Ft
db
Részletek

Multifunkciós Zsinór süllyesztő
A nagyításhoz kattints a képre Multifunkciós Zsinór süllyesztő

Speciális tulajdonsága hogy bevágás pillanatában a zsinór pozició tartó kis dugó átfordul a zsinórunk szabadon kipattan a zsinór süllyesztőböl. Ha a vizfenéken pl akadók vagy gyökerek vannak akkor a speciális dugóval akár vízközt is vezethetjük a zsinórunkat. Ezáltal nem akadunk el a bosszantó közlekedő csónakokban és a vízfenéken heverő gyökerekben illetve a vizinövényekben sem!

10 méter zsinórral és rögzíthető adapterrel érkezik.

Elérhető súlyok: 30 - 60 - 100 gr.


Ár: 9.800 Ft
db
Részletek

Poseidon Hal Mérlegelőés Tartó Extreme
A nagyításhoz kattints a képre
Poseidon Hal Mérlegelőés Tartó Extreme

Ebben a termékben minden része megerősített és egy robosztus szövetet alkalmazunk hogy időtálló és tartós legyen. Minden szövet fém találkozás meg van erősítve. 4db sárga úszó bójával van ellátva a mérlegelpő és merev rudazattal mely fent tartja a halat a víz tetején és láthatóvá lesz számunkra. Rendkívül gyorsan szárad az anyag és nincsen vizfelvétele sem ezért az 1.6kg bármikor 1.6kg..... mérlegelés elött vagy után, szárazon vagy nedvessen!!!!!!

Méretek:

  • 125cm x 45cm
  • 1,6 kg

 


Speciális tulajdonságok:

  • Tartós
  • Rendkívül robusztus (szövetponyva)
  • Gyors száradás
  • Nincsen nedvszívó képessége

 


A termék tulajdonságai:

  • Nagyon jó keringés a perforált szövet ponyvának köszönhetően
  • Lebeg a víz tetején  a 4 rögzített úszónak köszönhetően
  • Nagyon jól látható éjszaka a sárga lebegő testnek köszönhetően
  • Minden rozsdamentes acélból készült fűzőlyuk és záróelem

 

 

Ár: 58.590 Ft
db
Részletek

Poseidon Mágneses Mélyvízi Bója Colour
A nagyításhoz kattints a képre Poseidon mélyvizi bólya 16 métert mélységig alkalmazható.
Speciális tulajdonsága hogy mindig feszes marad a súly és a felszíni bója között a gumikötél. Ezáltal a bólyánk nem bukdácsol a víz tetején hanem tökéletesen hullámkövető a gumikötélnek köszönhetően! A súly felszedéséhez a bólyához rögzített mágnes leengedjük a súlyhoz és máris fel tudjuk húzni a bója súlyunkat horgászatunk befejeztével! A bója élénk felső festéssel van ellátva melyet igen nagy távolságban is láthatunk.

Választható szinek: Zöld, Narancs és Citromsárga.


Ár: 15.300 Ft
db
Részletek

Poseidon Mágneses Mélyvízi Bója base
A nagyításhoz kattints a képre Poseidon mélyvizi bólya 16 métert mélységig alkalmazható.
Speciális tulajdonsága hogy mindig feszes marad a súly és a  felszíni bója között a gumikötél. Ezáltal a bólyánk nem bukdácsol a víz tetején hanem tökéletesen hullámkövető a gumikötélnek köszönhetően! A súly felszedéséhez a bólyához rögzített mágnes leengedjük a súlyhoz és máris fel tudjuk húzni a bója súlyunkat horgászatunk befejeztével! A bója élénk felső festéssel van ellátva melyet igen nagy távolságban is láthatunk. Alap sárga festéssel érkezik.


Ár: 14.500 Ft
db
Részletek

INFORMÁCIÓK

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

ELÉRHETŐSÉG

Kapcsolat
Vevőszolgálat


Powered by: Speed WebDesign


2017. All rights reserved: www.boilieroller.hu
Az áraink tartalmazzák, a 27%-os ÁFÁ-t!
Top