Google+

Cukrászati és élelmiszer ipari roller PRO

A nagyításhoz kattints a képre
A nagyításhoz kattintson a képre
Cukrászati és élelmiszer ipari roller PRO - Food roller


Terméke kifejezetten élelmiszeripari illetve cukrászipari golyókészítésre lett kifejlesztve.Teljesen egyedi anyagokból egyedi rendelésre elkészített roller melyet olyan anyagokból építettek melyek engedélyezettek az élelmiszer iparban. Speciális anyagösszetétel, ragasztás, görgő élek dőlészöge illetve az egyik henger folyamatos szeletelése lehetővé teszi hogy a legkényesebb anyagokat is golyóvá formázza. Nehezen dolgozható és formázható anyagokkal is megbirkózik. Merevített és megerősített anyagfelhasználás és oldalfalak illetve a speciálisan erre a célra kifejlesztett fogazat végzi a kemény anyag metszését illetve formázását.

Lehetnek ezek az anyagok, csokigolyók, marcipángolyók, husgolyók tésztagolyók, kekszolyók, gyümölcs golyók , mag golyók különböző kötőanyagokkal egyszóval mindent.

A rendszer kétgörgős megmunkálású rollerrel működik melyet két különálló start stop gombbal és sebesség szabályzó motorral láttak el. Felhasznált anyagok a következők melyek érintkeznek az emberi fogyasztásra szánt élelmiszerekkel:

PET, Plexiüveg, PE 1000, POM, élelmiszeripari rozsdamentes acél.

Ha már megvan a rollerünk akkor cserélhető görgő blokkot tudunk hozzá rendelni melyet mindenféle csavarozás nélkül tudunk cserélni.

Motorok tulajdonságai: 220V, 50-60Hz, kimenő teljesítmény 0.09Kw, start - stop gomb, frekvencia szabályzó, védőburkolat.

Elérhető méretek miliméterenként: 10 - 40mm-ig.

Gép Mérete: 85*38*45 cm

Súlya: 55kg

Termék ára: 2.061.000 Ft
db
Tegye fel kérdését a termékről

Vissza

Ezeket a termékeket választották még hozzá.

INFORMÁCIÓK

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

ELÉRHETŐSÉG

Kapcsolat
Vevőszolgálat


Powered by: Speed WebDesign


2017. All rights reserved: www.boilieroller.hu
Az áraink tartalmazzák, a 27%-os ÁFÁ-t!
Top