Google+
FOX Camolite Rod Holdall 3+2 360cm botzsák
A nagyításhoz kattints a képre Kis helyen is elférő compact megoldásokat kínáló bottáska melyben 360cm 5 bot kényelmesen elfér. Középen egy zippzárral zárható de minden pozitív tulajdonságával rendelkezik mint a nagytestvérei! Nagy orsók és keverőgyűrűknek kialakított belső rész, mely vastag szivaccsal van elválasztva. Külső és belső zsebet is tartalmaz a bottáska! 3 bot felfelé és 2 bot lefelé néz, így tökéletes a helykihasználás és nem foglal akkora helyet mint az oriás botzsákok emelett terepszínű anyagot kapott!
Ár: 56.500 Ft
db
Részletek

FOX Camolite Tri Sleeve 10ft botzsák
A nagyításhoz kattints a képre Kis helyen is elférő compact megoldásokat kínáló bottáska melyben 300cm 3 bot kényelmesen elfér. Középen egy zippzárral zárható de minden pozitív tulajdonságával rendelkezik mint a nagytestvérei! Nagy orsók és keverőgyűrűknek kialakított belső rész, mely vastag szivaccsal van elválasztva. A tökéletes helykihasználás miatt nem foglal akkora helyet mint az oriás botzsákok emelett terepszínű mintázatot kapott!
Ár: 37.700 Ft
db
Részletek

FOX Camolite Tri Sleeve 12ft botzsák
A nagyításhoz kattints a képre Kis helyen is elférő compact megoldásokat kínáló bottáska melyben 360cm 3 bot kényelmesen elfér. Középen egy zippzárral zárható de minden pozitív tulajdonságával rendelkezik mint a nagytestvérei! Nagy orsók és keverőgyűrűknek kialakított belső rész, mely vastag szivaccsal van elválasztva. A tökéletes helykihasználás miatt nem foglal akkora helyet mint az oriás botzsákok, emelett terepszínű anyagot kapott.
Ár: 47.200 Ft
db
Részletek

FOX Camolite Tri Sleeve 13ft
A nagyításhoz kattints a képre A bojlis botok nagy biztonságban tudhatóak ebben a bot táskában. Az elválasztó részek vastagon párnázottak illetve aluminium gerinc vigyáz a felszerelésünkre. Extrákhoz tartozik továbbá párnázott pánt, karabiner, csatok, három külső zseb apróbb felszereléseknek. 3 botnak 390cm hosszban javasoljuk, emelett terepszínű mintázatot kapott!
Ár: 51.900 Ft
db
Részletek

FOX FX 10ft Tri-Sleeve 3m botzsák
A nagyításhoz kattints a képre Kis helyen is elférő compact megoldásokat kínáló bottáska melyben 300cm 3 bot kényelmesen elfér. Középen egy zippzárral zárható de minden pozitív tulajdonságával rendelkezik mint a nagytestvérei! Nagy orsók és keverőgyűrűknek kialakított belső rész, mely vastag szivaccsal van elválasztva.  A  tökéletes helykihasználás miatt nem foglal akkora helyet mint az oriás botzsákok.
Ár: 39.600 Ft
db
Részletek

FOX FX 13ft 6 rod Sleeve 6 botos bottartó táska
A nagyításhoz kattints a képre Kis helyen is elférő compact megoldásokat kínáló bottáska melyben 390cm 6 bot kényelmesen elfér. Középen egy zippzárral zárható de minden pozitív tulajdonságával rendelkezik mint a nagytestvérei! Nagy orsók és keverőgyűrűknek kialakított belső rész, mely vastag szivaccsal van elválasztva. Külső és belső zsebet is tartalmaz a bottáska! 3 bot felfelé és 3 bot lefelé néz, így tökéletes a helykihasználás és nem foglal akkora helyet mint az oriás botzsákok.
Ár: 72.400 Ft
db
Részletek

FOX FX 5-rod 12ft 5 botos botartó táska
A nagyításhoz kattints a képre Kis helyen is elférő compact megoldásokat kínáló bottáska melyben 360cm 5 bot kényelmesen elfér. Középen egy zippzárral zárható de minden pozitív tulajdonságával rendelkezik mint a nagytestvérei! Nagy orsók és keverőgyűrűknek kialakított belső rész, mely vastag szivaccsal van elválasztva. Külső és belső zsebet is tartalmaz a bottáska!  3 bot felfelé és 2 bot lefelé néz, így tökéletes a helykihasználás és nem foglal akkora helyet mint az oriás botzsákok.
Ár: 57.990 Ft
db
Részletek

FOX FX Full 13ft 390cm 3+2 bottartó táska
A nagyításhoz kattints a képre Legbiztonságosabb bojlis bottartó táska melyben 390cm 5 bot kényelmesen elfér. Aluminium merevítéssel és egy speciális kemény külső réteggel rendelkezik hogy semmilyen körülmények között ne sérüljön felszerelésünk. Nagy méretű pontyozó orsókra  és 50es keverő gyűrűkre lett tervezve a táska. A bottáskában  3 bot felfelé és 2 bot lefelé néz, emelett lapos kialakítása mitt nem foglal hatalmas helyet.
Ár: 72.300 Ft
db
Részletek

FOX FX Tri 12ft 360cm 3 botos bottáska
A nagyításhoz kattints a képre Kis helyen is elférő compact megoldásokat kínáló bottáska melyben 360cm 3 bot kényelmesen elfér. Középen egy zippzárral zárható de minden pozitív tulajdonságával rendelkezik mint a nagytestvérei! Nagy orsók és keverőgyűrűknek kialakított belső rész, mely vastag szivaccsal van elválasztva. Külső és belső zsebet is tartalmaz a bottáska!
Ár: 44.690 Ft
db
Részletek

FOX Royale 3 rod 12ft 360cm bottartó táska
A nagyításhoz kattints a képre
A bojlis botok nagy biztonságban tudhatóak ebben a bot táskában. Az elválasztó részek vastagon párnázottak illetve aluminium gerinc vigyáz a felszerelésünkre. Extrákhoz tartozik továbbá párnázott pánt, karabiner, csatok, három külső zseb apróbb felszereléseknek. 3 botnak 360cm hosszban javasoljuk.


Ár: 37.700 Ft
db
Részletek

FOX Royale 3 rod 13ft 390cm bottartó táska
A nagyításhoz kattints a képre A bojlis botok nagy biztonságban tudhatóak ebben a bot táskában. Az elválasztó részek vastagon párnázottak illetve aluminium gerinc vigyáz a felszerelésünkre. Extrákhoz tartozik továbbá párnázott pánt, karabiner, csatok, három külső zseb apróbb felszereléseknek. 3 botnak 390cm hosszban javasoljuk.
Ár: 41.500 Ft
db
Részletek

FOX Royale 4 rod 13ft 390cm bottartó táska
A nagyításhoz kattints a képre A bojlis botok nagy biztonságban tudhatóak ebben a bot táskában. Az elválasztó részek vastagon párnázottak illetve aluminium gerinc vigyáz a felszerelésünkre. Extrákhoz tartozik továbbá párnázott pánt, karabiner, csatok, három külső zseb apróbb felszereléseknek. 4 botnak 390cm hosszban javasoljuk.
Ár: 46.300 Ft
db
Részletek

FOX Royale Tri Sleeve 12ft 360cm bottartó táska
A nagyításhoz kattints a képre A bojlis botok nagy biztonságban tudhatóak ebben a bot táskában. Az elválasztó részek vastagon párnázottak illetve aluminium gerinc vigyáz a felszerelésünkre. Extrákhoz tartozik továbbá párnázott pánt, karabiner, csatok, három külső zseb apróbb felszereléseknek. 3 botnak 360cm hosszban javasoljuk.
Ár: 28.300 Ft
db
Részletek

FOX Royale Tri Sleeve 13ft 390cm bottartó táska
A nagyításhoz kattints a képre A bojlis botok nagy biztonságban tudhatóak ebben a bot táskában. Az elválasztó részek vastagon párnázottak illetve aluminium gerinc vigyáz a felszerelésünkre. Extrákhoz tartozik továbbá párnázott pánt, karabiner, csatok, három külső zseb apróbb felszereléseknek. 3 botnak 390cm hosszban javasoljuk.
Ár: 31.400 Ft
db
Részletek

INFORMÁCIÓK

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

ELÉRHETŐSÉG

Kapcsolat
Vevőszolgálat


Powered by: Speed WebDesign


2017. All rights reserved: www.boilieroller.hu
Az áraink tartalmazzák, a 27%-os ÁFÁ-t!
Top